Medicamentul Vieţii-Mierea de albine

Medicament natural pentru durerile de gat

26.05.2013 14:21

Timp de secole mierea a fost utilizata ca un remediu natural pentru a trata diverse simptome asociate cu banala raceala. In comformitate cu Asociatia americana a medicilor de familie exista multe cauze care pot provoca o durere de gat. Acestea includ infectii cu virusi precum raceala si gripa, drenaj a sinusurilor, alergii si fumat. Durerile de gat cauzate de bacterii precum streptococi sunt de obicei tratate cu ajutorul antibioticelor. Intotdeauna contactati doctorul daca aveti febra sau simptome care dureaza mai mult de cateva zile.

Timpul este cel mai important vindecator al durerilor de gat cauzate de virusi dar pentru a usura simptomele iritante, incercati sa consumati o lingurita de miere pentru a calma durerile. Puteti consuma o lingurita ori de cate ori aveti nevoie pentru a indeparta iritatia. De asemenea consumati multe lichide in special ceai cald indulcit cu miere. Pentru a adauga vitamina C amestecati ceaiul cu suc de portocale, grapfruit sau lamaie.

Un nou studiu realizat de catre Colegiul de Medicina Penn State a aratat ca mierea poate oferii parintilor o alternativa eficienta si sigura pentru medicamentele de tuse. Studiul a aratat ca o doza mica de miere data copilului inainte de culcare a usurat mult mai mult tusea pe timpul noptii precum si somnul copilului decat in cazul celor care nu au beneficiat de tratament sau care au utilizat medicamente traditionale pentru raceala. Totusi fiti atenti ca mierea nu ar trebui administrata copiilor cu varsta mai mica de un an. Mierea este un produs sigur pentru copiii mai mari si adulti.

© 2013 Toate drepturile rezervate.

Creați un site gratuitWebnode