Medicamentul Vieţii-Mierea de albine

Miere si scortisoară

26.05.2013 14:23

Tratamente cu miere si scortisoara

Combinatia de miere cu scortisoara a fost utilizata de secole atat in medicina Ayurvedica cat si in cea orientala. 
Cele doua ingrediente, (miere scortisoara) au proprietati unice de vindecara, au fost utilizate timp de secole ca un remediu preparat in casa pentru tratarea a numeroase dureri si boli. Datorita proprietatilor antibacteriale sunt utiliazte nu doar in medicina, ci si in imbalsamare si in conservarea diverselor alimente.

In randurile de mai jos vom prezenta cateva tratamente cu miere si scortisoara ce au fost utilizate de-a lungul timpului pentru a trata cu succes diverse afectiuni. 
 

Artrita

aplicati in zona afectata o pasta din miere si scortisoare si apoi masati usor.
 

Acneea

se prepare o pasta formara din trei lingurite de miere si trei lingurite de praf de scortisoara; aceasta pasta se aplica pe cosuri seara inainte de culcare iar a doua zi dimineata fata se spala cu multa apa curata; daca tratamentul se aplica in fiecare zi, timp de doua saptamani tenul va fi complet curat.
 

Astm

daca suferiti de astm, atunci remediul perfect este reprezentat de miere cu scortisoara; astfel mestecati de cate 5-6 ori pe zi timp de 20 de minute bucati mici de fagure care contin si un pic de polen; amestecati bine o lingurita de miere cu jumatate de lingurita de scortisoara si apoi inghititi amestecul.
 

Boli de inima

in fiecare dimineata la micul dejun, in loc de a manca paine unsa cu gem si margarina, aplicati pe felia de paine un strat de miere amestecata cu scortisoara; astfel se reduce colesterolul din organism iar riscul de a face un infarct scade considerabil; deasemenea acest tratament atat de simplu reduce respiratia greoaie și intareste muschiul inimii.
 

Cancer

cu ajutorul amestecului de miere si scortisoara se poate trata cancerul de stomac si cel de oase; cei care sufera de aceaste boli ar trebui sa consume zilnic o lingurita de miere amestecata cu o lingurita de praf de scortisoara timp de trei luni.
 

Colesterol

daca o persoana care are nivelul colesterolului din sange la un nivel foarte ridicat, consuma un amestec format din doua lingurite de miere si trei lingurite de praf de scortisoara amestecate intr-un pic de apa calda sau ceai verde, atunci nivelul colesterolului va scadea cu 10% in doar doua ore; daca se consuma de trei ori pe zi chiar si persoanele care se confrunta mereu cu un nivel ridicat al colestarolului pot scapa de aceasta problema.

© 2013 Toate drepturile rezervate.

Creați un site gratuitWebnode